תבנית:אודות

מתוך WikiSinit

(הבדלים בין גרסאות)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
 
(6 גרסאות ביניים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{| border="1" cellpadding="5" align="center"
{| border="1" cellpadding="5" align="center"
|- valign="top"
|- valign="top"
-
| '''אודות ויקיסינית''' <br> אתר ויקיסינית הינו מאגר מידע המבוסס על מערכת וויקי. החזון של ויקיסינית הינו לקבץ את הידע התיאורטי והמעשי של הרפואה הסינית בארץ ובעולם. ויקיסינית נוצר עבור המטפלים ברפואה סינית ומאגר הידע העצום שבו נבנה בעזרת המטפלים.
+
| '''אודות ויקיסינית''' <br> אתר ויקיסינית הינו מאגר מידע בנושא רפואה סינית המבוסס על מערכת וויקי (כמו מערכת ויקיפדיה המפורסמת). החזון של ויקיסינית הינו לאגד את הידע העתיק והידע בן זמננו ולאחד את קהילת הרפואה הסינית בארץ ובעולם במיזם ראשון מסוגו המשותף לכולנו. ויקיסינית נוצר עבור המטפלים ברפואה סינית ומאגר הידע העצום שבו נבנה בעזרת המטפלים. בבנית האתר הושקעה מחשבה רבה על מנת שיהיה נח ויעיל לעבודה קלינית וללימוד. התכנים באתר הם פרי עבודה של מטפלים רבים במשך דורות רבים. היחוד של ויקיסינית לאומת מאגרי הידע הקימים הוא גם בהיקף העצום של החומר וגם הדינמיות של הידע. ויקיסינית נוצר מתוך ההבנה שהדבר היחיד שקבוע הוא השינוי והידע כמו כל דבר משתנה ומתעדכן באופן קבוע.  המידע בויקיסינית כל הזמן מעובד וידע חדש ועדכני נוסף לאתר מדי יום מתוך הידע והנסיון שנצבר בקליניקה. בויקיסינית תוכלו לקרוא מה חושבים מטפלים אחרים, ולא רק מה כתוב בספרים, על הלב, על פתולוגיות של מרידיאן הריאות, על הנקודה "ארמון מרכזי" ועל הרופא המפורסם פו צ'ינג זו, וזה רק דוגמא קטנה למידע העצום הקיים בויקיסינית. מטפלים ברפואה סינית אשר מעונינים להצטרף לקבוצה המכובדת של [[עורכי ויקיסינית]] מוזמנים ליצור קשר עם [[משתמש:אמנון דפני|אמנון דפני]]. זוהי הזדמנות עבורנו כמטפלים ברפואה סינית ליצור תרבות של קהילה מגובשת בעלת חזון של לימוד הדדי ובלתי פוסק ושל עבודה משותפת כדי להגשים את מהותנו כמטפלים, לטפח בעצמנו ובעולם את המודעות ולשאוף לעולם מאוזן ובריא יותר.
-
בבנית האתר הושקעה מחשבה רבה על מנת שיהיה נח ויעיל לעבודה ולימוד. התכנים באתר הם פרי עבודה של מטפלים רבים מקהילת הרפואה הסינית בארץ. לרשימת העורכים של ווקיסינית ניתן להגיע מכאן. היחוד של ויקיסינית לאומת מאגרי הידע הקימים הוא גם ההיקף של החומר וגם הדינמיות של הידע כלומר הידע כל הזמן מאובד ונוסף ידע חדש ועדכני מתוך הידע והנסיון שנצבר במהלך עבודתנו. בויקיסינית תוכלו לקרוא מה חושבים מטפלים אחרים, ולא רק מה כתוב בספרים, על הלב, על פתולוגיות של מרידיאן הריאות, על הנקודה "ארמון מרכזי" ועל הרופא המפוסם פו צ'ינג וזה רק דוגמא קטנה למידע העצום הקיים בויקיסינית.
+
-
מטפלים ברפואה סינית אשר מעונינים להצתרף למיזם ויקיסינית ולהיות עורכים מוזמנים ליצור קשר עם אמנון דפני. ויקיסינית הינו מיזם חדשני תוצר של הקדמה ומבוסס על הטכנולוגיה החדישה ביותר. החזון של ויקיסינית הינו לאגד את הידע העתיק והידע בן זמננו ולאחד את קהילת הרפואה הסינית במיזם ראשון מסוגו המשותף לכולנו. זוהי הזדמנות עבורנו ליצור תרבות של קהילה מגובשת ולאחד את הידע האין סופי הקיים ואשר הינו מפסיק לגדול להתעדכן ולהשתנות במיזם משותף ליצירת מאגר מידע רחב, שימושי ואמין. מטרת כל הידע והניסיון של כולנו הינו לטפח בעצמנו ובעולם את המודעות ולשאוף לעולם מאוזן ובריא יותר.
+
|}
|}

גרסה נוכחית מתאריך 08:09, 13 באפריל 2013

אודות ויקיסינית
אתר ויקיסינית הינו מאגר מידע בנושא רפואה סינית המבוסס על מערכת וויקי (כמו מערכת ויקיפדיה המפורסמת). החזון של ויקיסינית הינו לאגד את הידע העתיק והידע בן זמננו ולאחד את קהילת הרפואה הסינית בארץ ובעולם במיזם ראשון מסוגו המשותף לכולנו. ויקיסינית נוצר עבור המטפלים ברפואה סינית ומאגר הידע העצום שבו נבנה בעזרת המטפלים. בבנית האתר הושקעה מחשבה רבה על מנת שיהיה נח ויעיל לעבודה קלינית וללימוד. התכנים באתר הם פרי עבודה של מטפלים רבים במשך דורות רבים. היחוד של ויקיסינית לאומת מאגרי הידע הקימים הוא גם בהיקף העצום של החומר וגם הדינמיות של הידע. ויקיסינית נוצר מתוך ההבנה שהדבר היחיד שקבוע הוא השינוי והידע כמו כל דבר משתנה ומתעדכן באופן קבוע. המידע בויקיסינית כל הזמן מעובד וידע חדש ועדכני נוסף לאתר מדי יום מתוך הידע והנסיון שנצבר בקליניקה. בויקיסינית תוכלו לקרוא מה חושבים מטפלים אחרים, ולא רק מה כתוב בספרים, על הלב, על פתולוגיות של מרידיאן הריאות, על הנקודה "ארמון מרכזי" ועל הרופא המפורסם פו צ'ינג זו, וזה רק דוגמא קטנה למידע העצום הקיים בויקיסינית. מטפלים ברפואה סינית אשר מעונינים להצטרף לקבוצה המכובדת של עורכי ויקיסינית מוזמנים ליצור קשר עם אמנון דפני. זוהי הזדמנות עבורנו כמטפלים ברפואה סינית ליצור תרבות של קהילה מגובשת בעלת חזון של לימוד הדדי ובלתי פוסק ושל עבודה משותפת כדי להגשים את מהותנו כמטפלים, לטפח בעצמנו ובעולם את המודעות ולשאוף לעולם מאוזן ובריא יותר.
כלים אישיים